Reisverslag Oostduinkerke 5 tot en met 7 april 2019

Vrijdagmorgen vertrek te Landen om 8u met 30 deelnemers. Vier leden rijden met eigen vervoer naar de kust.

Rond 10u komen we toe in Ruiselede waar we deelnemen aan een wandeling van de Molenstappers Ruiselede. Ieder wandelt naar eigen vermogen en kunnen. De wandeling werd door iedereen positief ervaren wegens het pittoreske dorp Ruiselede en de mooie rustige wandelwegen. Rond 15u vertrekken we naar Domein Westhoek in Oostduinkerke waar we tegen 16u toekomen. Inchecken en even rust.

Sommigen genieten nog even van de rust, anderen maken nog een wandeling naar de dijk. Tegen 18u iedereen present voor de aperitief gevolgd door het avondeten in buffervorm. Moet gezegd : het eten was zeer lekker en meer als voldoende keuze. Na het avondeten nog een gezellige bingo en daarna nog even nakaarten in de bar van het hotel.

Zaterdag morgen ontbijt en daarna vertrek voor een kleine wandeling van ong. 6 km in Oostduinkerke. Middagmaal in het hotel en daarna klaar maken voor een nieuwe wandeling . Avondmaal in het hotel gevolgd door een gezellige dansavond met "live music" in de bar van het hotel.

Zondag morgen uitchecken en klaar maken voor een nieuwe kleine wandeling. Middagmaal in het hotel en daarna vrije tijd tot ong. 17u. Vertrek naar Landen.

Einde van een mooie en geslaagde driedaagse aan de kust.