Start in De Nestel Westrozebeke (de kleinste fusiegemeente van Groot Staden) maar met het grootste varkensslachthuis van België.

De korte afstand (5 km) wandelt langs het slachthuis om via smalle weggetjes en een sentier terug naar de start te komen.

De 10 km neemt eerst de lus van 5 km en na de rustpost gaat het via enkele onverharde wegen richting de Keuneleute om dan via sentier 24 terug te keren naar de start.

De 14 km verlaat, na een eindje de lus van de 10 km te volgen, deze en gaat richting Sleihage waar de rustpost nabij de kerk op hen wacht.

De Christus Koningkerk werd gebouwd in 1961 en oogt futuristisch door gebruik van moderne materialen zoals roestvrij staal en beton.

Centraal de open toren met het embleem van de Paters Sacramentijnen.

De kerk is dagelijks toegankelijk en af en toe is er een tentoonstelling te bezichtigen.

Na de pauze gaat de 21 km richting Hooglede maar via landbouwwegen slaan ze iets vroeger af om zo terug te keren naar de rustpost.

De 23 km doet nog een extra lus via Hooglede om dan aan te sluiten op de 21 km en ook zo terug naar de rustpost te gaan.

Vanaf de rustpost is het dan terug richting Westrozebeke om in de startzaal na te genieten met een lekkere Omer of koffie met gebak.